www.caini-pisici.ro
oferta saptamanii
 detalii
Birmaneza, femela, 7 sapt
selectati tipul de caine
» Caini de paza
» Caini de companie
» Caini de vanatoare
» toate rasele
top vanzari caini
» Bichon Maltez (155760 vizite)
» Yorkshire Terrier (144884 vizite)
» Shih-Tzu (118329 vizite)
» Caniche (100711 vizite)
» Rottweiler (94453 vizite)
» Bichon Frise (89606 vizite)
» Ciobanesc German (85581 vizite)
» Ciobanesc Caucazian (76195 vizite)
» Bichon Bolognese (73923 vizite)
» Golden Retriever (62545 vizite)

   Cane Corso

   
Cane Corso
 

Tip: molosoid

 

Talie: 62-68 cm pentru mascul, 58-64 cm pentru femela.

 

Greutate: 42-50 kg pentru mascul, 38-45 kg pentru femela.

 

Stopul: bine pronuntat.

 

Trufa: neagra si mare.

 

Culoarea: neagra, tigrata cu dungi negre pe fond aramiu, maro-roscat, mai rar gri inchis ca ardezia, cu pete sau fara pete albe.Cane Corso, la fel ca ceilalti molossoizi, este un caine robust si compact.Este inscris intr-un dreptunghi, are spinarea lata si musculoasa iar abdomenul sau nu este supt.

 

Capul: masiv, inscris intr-un patrat cu putin prognatism care este fiziologic la aceasta superba rasa.

 

Ochii: sunt de marime mijlocie, situati sub frunte, de culoare inchisa, nu trebuie sa se vada sclerotica, cu o privire eleganta, elocventa si nobila in acelasi timp.

 

Urechile: de marime mijlocie, triunghiulare, cu par scurt (urechile se vor cupa imediat ce veti cumpara cainele de la noi).

Are un par scurt, aderent, lucios si un strat subtire de puf care se ingroasa iarna.Cainii de culoare maro-roscat au o masca neagra care nu trebuie sa depaseasca linia ochilor.Se admit pete mici pe piept, pe varful degetelor, la exemplarele maro-roscat si pe linia nasului.

 

Coada: este asezata sus, groasa la baza si putin ascutita la varf, in repaus atarna, iar atunci cand cainele este activ, sta orizontal sau sta putin mai sus decat linia spinarii.Se cupeaza de regula la vertebra a a treia.Cane Corso are o origine foarte veche si se spune ca stramosul lui ar fi cainele Moloss al romanilor.Sunt experti care sustin ca ar fi existat doua varietati: una mare din care ar fi aparut Dogul de Napoli, si alta mica insa mai rapida, care ar fi stramosul cainelui Cane Corso.

 

Acest lucru reiese din sculpturile si picturile facute, iar Cane Corso este amintit inca din Evul Mediu.Era folosit pentru vanatoare si pentru paza cirezilor de animale. Rasa Cane Corso a fost folosit si la luptele cu caini.Este un caine curajos, perseverent si de mare nadejde pentru paza casei omului.Noi il recomandam pentru paza curtilor, iar daca folositi doua exemplare din aceasta rasa, ar fi greu de imaginat ca cineva ar atenta la proprietatea dumneavoastra. Cane Corso este un caine care impresioneaza foarte tare.In familie se comporta foarte bine, este afectuows si bland.Are nevoie de mult spatiu, este necesar sa traiasca alaturi de stapan.Este folosit pentru paza, aparare si companie.
 
Vrei sa comanzi un asemenea animalut ? Contacteaza-ne acum ! 
 
Nr. vizite: 45997
 
 
Prima pagina | Caini de vanzare | Pisici de vanzare | Rase de caini | Rase de pisici | Articole caini si pisici | Intreaba veterinarul | Contact

Copyright © 2006: Caini-pisici.ro | caini de vanzare | rase de caini | Catei